Comunicate de presă

Prima şedinţă on-line a Comisiei pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport

În data de 31 martie 2020, la inițiativa senatorului Liviu-Marian Pop, președintele Comisiei pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport, membrii comisiei s-au reunit, în prima ședință online din istoria comisiei, fiind folosită o procedură specială de dezbatere și vot la distanță.
Pe ordinea de zi s-au regăsit un număr de 17 proiecte legislative precum și 2 COM-uri: COM (2020) 66 final  și COM (2020) 67 final.
„Comisia pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport îşi desfăşoară lucrările de la distanță, prin mijloace electronice, conform reglementărilor prevăzute în Ordonanța militară recent adoptată. Am înțeles importanţa funcţionării Comisiei în această perioadă de criză, extrem de grea pentru România, și vom continua să ne desfășurăm activitatea nu doar în raport cu ceea ce se întâmplă acum, ci mai ales cu ceea ce se va întâmpla peste câteva luni, când măsurile şi legile care trebuie adoptate în aceste zile îşi vor produce efectele” a concluzionat  Preşedintele comisiei, senatorul Liviu-Marian Pop.
 


Go to top