Site-ul Senatului României folosește cookie. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG 13/24.04.2012 și REGULAMENTUL (UE) 2016/679. OK


Pentru contractuali ·         Acte necesare
Pentru funcționar parlamentar: ·         Acte necesare
·         Formular de înscriere
Fişier Rezultatele obținute în urma susținerii probei practice/traseu la concursul organizat pentru ocuparea posturilor vacante contractuale - șofer I, din cadrul Direcției generale administrare patrimoniu, Direcția transporturi.
Fişier  Rezultatele obținute în urma susținerii probei practice/interviu la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de natură contractuală - consilier, din cadrul Direcției generale administrare patrimoniu, Direcția transporturi.
Fişier Rezultatele obținute la examenul pentru ocuparea postului vacant de muncitor necalificat I (spălător auto)  la Direcția Generală Administrare Patrimoniu, Direcția Transporturi, Biroul întreținere și reparații, în urma susținerii probei practice/ interviului din data de 20 februarie 2020.
Fişier Rezultatele obținute la examenul pentru ocuparea postului vacant de referent-dispecer la Direcția Generală Administrare Patrimoniu, Direcția Transporturi, Biroul dispecerat și exploatare, în urma susținerii probei practice/ interviului din data de 20 februarie 2020.
Fişier Senatul României organizează concurs pentru ocuparea unui (1) post vacant de natură contractuală, de consilier la Direcția pentru Dezvoltare- Serviciul investiții, patrimoniu imobiliar și carte tehnică
Fişier Senatul României organizează concurs pentru ocuparea unui (1) post vacant de natură contractuală, de consilier la Direcția pentru Dezvoltare- Serviciul investiții, patrimoniu imobiliar și carte tehnică
Fişier Rezultatele obţinute în urma susţinerii probei scrise la examenul din data de 18 februarie 2020 pentru ocuparea unui (1) post vacant de referent – tehnician rețele de telecomunicații din cadrul Direcţiei generale administrare patrimoniu, Direcţia tehnică, Serviciul comunicații și urmărire contracte
Fişier Rezultatele obtinute in urma sustinerii probei scrise la examenul din data de 18 februarie 2020 pentru ocuparea celor 3 posturi vacante de natură contractuală, de muncitor calificat I (agent de curățenie) din cadrul Directiei generale administrare patrimoniu, Directia administrativa, Serviciul administrativ
 
Fişier Rezultate obținute în urma susținerii probei scrise la examenul din data de 18 februarie 2020 pentru ocuparea postului vacant de expert la Direcția Generală Administrare Patrimoniu, Direcția Tehnică.
Fişier Rezultatele obţinute în urma susţinerii probei scrise la examenul din data de 18 februarie 2020 pentru ocuparea unui (1) post vacant de referent din cadrul Direcţiei pentru dezvoltare, Serviciul achiziții publice:
 
Fişier Rezultatele obţinute în urma susţinerii probei scrise la examenul din data de 17 februarie 2020 pentru ocuparea unui (1) post vacant de muncitor calificat – instalator din cadrul Direcţiei generale administrare patrimoniu, Direcţia tehnică, Serviciul tehnic:
Fişier
Rezultatele obţinute în urma susţinerii probei scrise la examenul din data de 17 februarie 2020 pentru ocuparea celor două(2) posturi vacante de muncitor calificat - electrician din cadrul Direcţiei generale administrare patrimoniu, Direcţia tehnică, Serviciul Tehnic.
Fişier Rezultatele obţinute în urma susţinerii probei scrise la examenul din data de 17 februarie 2020 pentru ocuparea unui (1) post vacant de muncitor calificat – telefonie din cadrul Direcţiei generale administrare patrimoniu, Direcţia tehnică, Serviciul comunicații și urmărire contracte:
 
Fişier Rezultate proba scrisa pentru ocuparea a doua (2) posturi vacante de muncitor calificat I - mecanic auto din cadrul Directiei generale administrare patrimoniu, Directia transporturi, Biroul intretinere si reparatii
Fişier Rezultate contestație - domnul GRIGORAȘ DAN
Fişier Rezultatele obţinute în urma susţinerii probei scrise la examenul din data de 14 februarie 2020 pentru ocuparea celor 10(zece) posturi vacante de șofer I din cadrul Direcţiei generale administrare patrimoniu, Direcţia transporturi
Fişier Rezultatele obținute în urma susținerii probei scrise la examenul din data de 14 februarie 2020, pentru ocuparea postului vacant de muncitor necalificat I (spălător auto) la Direcția Generală Adminstrare Patrimoniu, Direcția Transporturi, Biroul întreținere și reparații.
Fişier  
Rezultatele obţinute în urma susţinerii probei scrise la examenul din data de 14 februarie 2020, pentru ocuparea postului vacant, contractual, de consilier, din cadrul Direcţiei generale administrare patrimoniu, Direcţia tranporturi.
 
Fişier Rezultate obținute în urma susținerii probei scrise la examenul organizat în data de 14 februarie 2020 pentru ocuparea postului vacant de referent-dispecer la Direcția Generală Administrare Patrimoniu, Direcția Transporturi, Biroul dispecerat și exploatare.
Fişier Rezultate contestație - domnul MARINESCU DRAGOȘ
Fişier Rezultatele selectării dosarelor la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de natură contractuală, de  expert la Direcția Generală Administrare Patrimoniu, Direcția tehnică.
Fişier Rezultatele selectării dosarelor la concursul organizat pentru ocuparea  postului vacant, de natură contractuală, de referent (tehnician) la Direcția Generală Administrare Patrimoniu, Direcția tehnică, Serviciul comunicații si urmărire contracte.
Fişier Rezultatele selectării dosarelor la concursul organizat pentru ocuparea celor 3(trei) posturi vacante, de natură contractuală, de  muncitor calificat I (agent de curățenie) la Direcția Generală Administrare Patrimoniu, Direcția administrativă, Serviciul administrativ.
Fişier Rezultatele selectării dosarelor de înscriere la concursul organizat în data de 18 februarie 2020, respectiv 24 februarie 2020, pentru ocuparea unui (1) post vacant de referent  din cadrul Direcţiei pentru Dezvoltare, Serviciul achiziții publice:
 
Fişier Rezultatele selectării dosarelor de înscriere la concursul organizat în data de 17 februarie2020, respectiv 21 februarie 2020, pentru ocuparea a două posturi vacante de muncitor calificat – mecanic auto din cadrul Direcţiei generale administrare patrimoniu, Direcţia transporturi, Biroul întreținere și reparații :
 
Fişier Rezultatele selectării dosarelor de înscriere la concursul organizat în data de 17 februarie2020, respectiv 21 februarie 2020, pentru ocuparea unui (1) post vacant de muncitor calificat – telefonie din cadrul Direcţiei generale administrare patrimoniu, Direcţia tehnică, Serviciul comunicații și urmărire contracte:
Fişier Rezultatele selectării dosarelor de înscriere la concursul organizat în data de 17 februarie 2020, respectiv 21 februarie 2020, pentru ocuparea unui (1) post vacant de muncitor calificat –instalator - instalații tehnico - sanitare din cadrul Direcţiei generale administrare patrimoniu, Direcţia tehnică, Serviciul tehnic
Fişier Rezultatele selectării dosarelor de înscriere la concursul organizat în data de 17 februarie2020, respectiv 21 februarie2020, pentru ocuparea a două (2) posturi vacante de muncitor calificat – electrician din cadrul Direcţiei generale administrare patrimoniu, Direcţia tehnică, Serviciul tehnic.
Fişier Rezultatele selectării dosarelor de înscriere la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant, de natură contractuală, de muncitor necalificat I ( spălător auto) din cadrul Direcției generale administrare patrimoniu, Direcția transporturi.
Fişier  Rezultatele selectării dosarelor de înscriere la concursul organizat  pentru ocuparea postului vacant, de natură contractuală, de consilier din cadrul Direcției generale administrare patrimoniu, Direcția transporturi, Biroul dispecerat și exploatare.
Fişier Rezultatele selectării dosarelor  de înscriere la concursul organizat în data de 14 februarie 2020 respectiv 20 februarie 2020, pentru ocuparea postului vacant, de natură contractuală, de referent-dispecer, la Direcția Generală Administrare Patrimoniu, Direcția Transporturi, Biroul dispecerat și Expoatare.
Fişier Rezultatele finale obținute la concursul organizat în data de 29 ianuarie 2020, respectiv 4 februarie 2020, pentru ocuparea unui post vacant de consultant, din cadrul Centrului de Organizare și Promovare Evenimente.
Fişier Rezultatele selectării dosarelor de înscriere la concursul organizat pentru ocuparea celor 10 posturi vacante, de natură contractuală, de șofer I, din cadrul Direcției generale administrare patrimoniu,Direcția transporturi, Biroul dispecerat și exploatare.
Fişier Senatul României organizează concurs pentru organizarea unui post vacant de funcționar public parlamentar - stenodactilograf la Serviciul stenograme, Direcția pentru organizarea lucrărilor plenului și comisiilor din cadrul Direcției generale legislative.
Fişier Rezultatele obținute în urma susținerii probei orale/interviului din data de 4 februarie la Centrul de organizare și promovare evenimente
Fişier Rezultat contestație - domnul Radu Alexandru - Marian
Fişier Rezultate obținute în urma susținerii probei scrise la concursul organizat în data de 29 ianuarie 2020 pentru ocuparea postului vacant de consultant din cadrul Centrului de Organizare și Promovare Evenimente .
Fişier Senatul României organizează concurs pentru ocuparea unui(1) post vacant, de natură contractuală, de referent  la Direcția pentru Dezvoltare, Serviciul achiziții publice.
 
 
Fişier Senatul României organizează concurs pentru ocuparea unui(1) post vacant, de natură contractuală, de referent - tehnician rețele de telecomunicații la Direcția Generală Administrare Patrimoniu, Direcția tehnică, Serviciul comunicații și urmărire contracte.
Fişier Senatul României organizează concurs pentru ocuparea unui (1)post vacant, de natură contractuală, de expert-inginer (ingineria instalațiilor) la Direcția Generală Administrare Patrimoniu, Direcția tehnică, Serviciul tehnic.
Fişier Senatul României organizează concurs pentru ocuparea a 3(trei) posturi vacante, de natură contractuală, de  muncitor calificat I (agent de curățenie) la Direcția Generală Administrare Patrimoniu, Direcția administrativă, Serviciul administrativ.
Fişier Senatul României organizează concurs pentru ocuparea a doua (2) posturi vacante, de natură contractuală, de muncitor calificat-mecanic auto,  la Direcția Generală Administrare Patrimoniu, Direcția transporturi, Biroul întreținere și reparații.
Fişier Senatul României organizează concurs pentru ocuparea unui (1) post vacant, de natură contractuală, de muncitor calificat-telefonie, la Direcția Generală Administrare Patrimoniu, Direcția tehnică - Serviciul  comunicații și urmărire contracte.
Fişier Senatul României organizează concurs pentru ocuparea unui (1) post vacant, de natură contractuală, de muncitor calificat-instalator instalații tehnico-sanitare, la Direcția Generală Administrare Patrimoniu, Direcția tehnică - Serviciul tehnic.
Fişier Senatul României organizează concurs pentru ocuparea a două (2) posturi vacante, de natură contractuală, de muncitor calificat - electrician, la Direcția Generală Administrare Patrimoniu, Direcția tehnică - Serviciul tehnic.
Fişier Rezultatele selectarii dosarelor de inscriere la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de consultant din cadrul Centrului de Organizare si Promovare Evenimente.

2020

Fişier Senatul României organizează concurs pentru ocuparea 1 (unu) post vacant de consilier de natură contractuală la Direcția generală administrare patrimoniu - Direcția transporturi, Biroul dispecerat și exploatare
 
Fişier Senatul României organizează concurs pentru ocuparea a 10(zece) posturi vacante de - șofer I la Direcția Generală Administrare Patrimoniu, Direcția Transporturi.
 
Fişier Senatul României organizează concurs pentru ocuparea 1 (unu) post vacant de natură contractuală - muncitor necalificat I (spălător auto) la Direcția Generală Administrare Patrimoniu, Direcția transporturi, Biroul întreținere și reparații
Fişier Senatul României organizează concurs pentru ocuparea postului vacant de natură contractuală- referent (dispecer)  la Direcția Generală Administrare Patrimoniu, Direcția Transporturi, Biroul dispecerat și exploatare.
Fişier Senatul Romaniei organizeaza concurs pentru ocuparea unui post vacant de consultant din cadrul Centrului de Organizare si Promovare Evenimente.

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2014

2012

2011

2010

2009

Go to top